We love Negative

Jelen pillanatban ez itt a Negative finn rock-együttes kezdetleges rajongói honlapja, hamarosan bővülő tartalommal, képekkel, cikkekkel. Az eredeti ős-Negative weboldalt itt találod.

Linkek:

Az együttes hivatalos oldala

ős-Negative weboldal

Myspace

DISCLAIMER

A galériában található képek szerzői ismeretlenek (kivéve a megjelölt koncertképek), az Internetről szedtük össze őket. Ha valaki tudja, melyik kép az övé, írjon nekünk nyugodtan, szívesen feltüntetjük a nevét mellette!

Photos the gallery don't belong to us, we've collected them while browsing the web. If you're the owner of the photo, contact us, we'll gladly put your name next to it.

2010.12.15. 23:33 | Forestdream | Szólj hozzá!

Végre, annyi idő után sikerült egy megfelelő weboldalt alkotni az együttesnek. Három nyelven is olvashatjátok: magyar, angol és német.

 

A NEGATIVE HÁROMNYELVŰ RAJONGÓI OLDALA

 

Továbbá:

Sziasztok,

A 2011. január 16-i NEGATIVE koncertre 3900 Ft-os áron vásárolhattok jegyet az előzenekartól is. Érdeklődni a management@moulinrosemusic.com címen lehet.

Köszönjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://we-love-negative.blog.hu/api/trackback/id/tr592518730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása